Ένα μικρό καλωσόρισμα

Το ξενοδοχείο είναι διαρυθμισμενο σε τρείς ορόφους. Στο ισόγειο, εκτός από τη ρεσεψιόν, υπάρχει ένα άνετο σαλόνι όπου μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε τσάι.

Αγαπάτε το Ναύπλιο, ταξιδεύετε εδώ για διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους; Είσαι λάτρης του minimal design και λάτρης της καθαριότητας με οικολογική συνείδηση; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, σας διαβεβαιώνουμε ότι το ξενοδοχείο Deves θα είναι το αγαπημένο σας ξενοδοχείο!

Hot tub / Jacuzzi

Χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας υδρομασάζ και απολαύστε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Deves.

WiFi Areas

Στο ξενοδοχείο μας παρέχουμε δωρεάν WiFi για να μείνετε σε επαφή με τους συγγενείς και τους φίλους σας ενώ ξεκουράζεστε.

Σαλόνι αναμονής

Στον χώρο του κήπου σερβίρονται επίσης καφές και ποτό.

Εγκαταστάσεις

Το ξενοδοχείο Deves παρέχει σε όλους τους επισκέπτες τις απαραίτητες ανέσεις για να κάνουν την εμπειρία τους ευχάριστη. Η διαμονή σας είναι προτεραιότητα μας, έχουμε φροντίσει να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ανέσεις για να έχετε μια ευχάριστη διαμονή.

TV
Ποτά
King Beds
Air conditioning
Μη καπνιστών
Ιδιωτικά μπάνια

Κοντινές παραλίες

Παραλία Αρβανιτιά

Μια παραλία μέσα στην πόλη
Η παραλία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κάστρο Παλαμήδι, κάτω από τον προμαχώνα του Θεμιστοκλή συγκεκριμένα. Το μήκος της είναι μόλις 200 μέτρα, αλλά τα νερά της είναι καθαρά και μάλιστα βραβευμένα με «Γαλάζια Σημαία».

Μπορείτε να βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, ντους, WC και φυσικά καφέ, ποτά και σνακ.
Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην είσοδο. Η αγαπημένη παραλία των Ναυπλιωτών θα γίνει και η αγαπημένη σας!