Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο Deves είναι η σωστή επιλογή για επισκέπτες που αναζητούν έναν συνδυασμό γοητείας, γαλήνης, ησυχίας και μια βολική θέση από όπου μπορούν να εξερευνήσουν το Ναύπλιο

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Deves

Είναι ένα άνετο ξενοδοχείο Το προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στους επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο είναι διαρρυθμισμένο σε τρεις ορόφους. Στο ισόγειο, εκτός από τη ρεσεψιόν, υπάρχει ένα άνετο σαλόνι όπου μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε τσάι ή απλά να διαβάσετε. Υπάρχει επίσης μια υπέροχη βεράντα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να βυθιστείτε στο επερχόμενο πρωινό μιας νέας υπέροχης μέρας στην ατμόσφαιρα της Ναυπλιακής καθημερινότητας. Υπάρχει μια αρμονική ισορροπία ηρεμίας του ξενοδοχείου και της θορυβώδους ζωής της πόλης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Δωμάτια & Σουίτες

Τα δωμάτια είναι διαρυθμιμένα στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο. Στο ισόγειο, υπάρχει επίσης μια όμορφη βεράντα διαθέσιμη για χρήση από τους επισκέπτες. Ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ, αγαπημένο βιβλίο στο τραπέζι και θέα που κόβει την ανάσα μπροστά – αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να νιώσετε υπέροχα στις διακοπές σας.